Over ons

MobieltjesDokter (voorheen Simlock.nu) is al meer dan 12 jaar gespecialiseerd in het repareren van mobiele telefoons, tablets en aanverwante producten.

Het teamDoor onze serieuze werkwijze door de jaren heen, hebben wij de mogelijkheid gekregen om dealer te worden van originele onderdelen van verschillende A-merken. Echter, soms zijn er alternatieve onderdelen die naar onze mening net zo goed presteren. Deze onderdelen worden uitvoerig door ons getest alvorens wij deze aanbieden.

Wij voeren onze diensten met uiterste zorg uit. Immers, als u tevreden bent met onze diensten zult u dit mogelijk ook doorvertellen aan uw relaties, zodat ook zij in de toekomst kunnen profiteren van de diensten van MobieltjesDokter.

KlantcontactGebruikers en klanten hebben altijd het laatste woord over de kwaliteit en service. Als je als leverancier en reparateur aanrommelt, wordt het gemeld. Wij repareren jaarlijks honderden mobieltjes, waaronder bijzonder veel iPhone, Samsung en Nokia telefoons. Hierbij streven wij altijd naar een volledig tevreden klant. Lees onze onafhankelijke gebruikerservaringen via Kiyoh en laat vooral zelf ook een recensie achter.

Indien er toch nog iets onduidelijk is of u heeft gewoon nog wat vragen, bel of mail ons dan gerust zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.