Verantwoorde reparaties

SMGK

SMGKSMGK staat voor Stichting Marathonlopers voor het Gehandicapte Kind. SMGK traint ieder jaar naar een marathon toe om aandacht te vragen voor gehandicapte kinderen en de Stichting.

Voor het op maat knippen van simkaarten brengen wij doorgaans € 3,- in rekening. De opbrengst van deze service doneert Mobieltjesdokter volledig aan SMGK. Op deze manier proberen wij de Stichting te steunen.

Heeft u een simkaart die op maat geknipt moet worden? Kom dan gauw langs en steun SMGK!

Sponsor van FC Anatolia

FC AnatoliaAnatolia is een futsalvereniging die op 1 juli 2005 opgericht is door een groep vrienden. Momenteel is het uitgebreid met meerdere teams en komt het 1e team van Anatolia uit in de Topklasse.

FC Anatolia is door het Lelystadse Sportverkiezingen genomineerd tot ‘Sportploeg van het jaar 2010’.

Oude accu’s inleveren

Oude accu'sAccu’s horen niet bij het huisvuil. Accu’s kunnen (deels) gerecycled worden wat een hoop chemisch afval kan schelen. Bij MobieltjesDokter kunt u uw accu kosteloos inleveren en wij zorgen ervoor dat deze verantwoord wordt afgevoerd. Laten we naast de mobiele telefoons, ook het milieu gezond houden!

Erkend leerbedrijf KCHandel

Erkend leerbedrijfSinds 2010 is MobieltjesDokter in Lelystad een Erkend Leerbedrijf voor de KCHandel. Wij begeleiden deelnemers aan een mbo-beroepsopleiding in hun verplichte stagetrajecten. Dit traject is van groot belang voor de praktijkervaring van de studenten. Om de kwaliteit van de stage te waarborgen moet het leerbedrijf officieel ‘erkend’ zijn. Dat wil zeggen: het bedrijf voldoet aan voorwaarden op een kwalitatief goede stage te bieden. Op deze manier leiden wij onze eigen “Dokters” op.