Apple IPhone 6 is onderweg!

Er is nog niet veel bekend over de specificaties van de IPhone 6.

Wel zijn er geruchten dat NFC systeem in komt waardoor u bijvoorbeeld contactloos kan betalen.
Verder wordt de Wi-Fi-Chip in het toestel wellicht sneller en in staat om verbinding te maken met de 802.11ac-standaard.
Dat betekent dat u voortaan supersnel kunt internetten met u iPhone, ongeacht waar u zich bevindt.

Ook aan boord is naar verluid een nieuwe processor die drie keer zo krachtig is als de grafische chips in concurrerende toestellen.

Daarmee is het niet ondenkbaar dat de iPhone 6 overweg kan met games die de grafische kwaliteit van spelcomputers als de PS3 en Xbox 360 benaderen. Bovendien voert Apple in IOS 8 een aantal verbeteringen door, waardoor het besturingssysteem efficiënter gebruikmaakt van de hardware van je iPhone.

Wat opslagruimte betreft zou het grootste model voorzien zijn van 128GB opslag, een verdubbeling vergeleken met de duurste variant van de IPhone 5S.
Het Apple toestel zal niet meer beschikken tot een gebogen scherm maar een gewoon plat en dun scherm (nog dunner dan de 5S).

Verder zal de vingerafdrukscanner om de IPhone 6 te ontgrendelen en applicaties te betalen en downloaden.
De IPhone 6 wordt uitgerust met een nieuwe camera van Sony (de Exmor IMX220-sensor) met 13 megapixels.

Apple zal ook het Gorilla-scherm vervangen door het vrijwel onverwoestbare saffierglas.
Apple zal ook een 24-karaats gouden iPhone 6 beschikbaar maken voor reservatie een paar weken na de release van de iPhone 6 retailer Brikk biedt het toestel aan voor 3346 euro en als u eventueel een diamanten Apple logo wilt betaald u maar liefst 6250 euro.