Disclaimer

Hieronder treft u onze disclaimer aan. Leest u deze goed voordat u een dienst afneemt bij MobieltjesDokter.

Disclaimer Mobieltjesdokter.nl
Laatste wijziging : 22 september 2014

Hoewel MobieltjesDokter de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Alle informatie op deze website, dus ook de tarieven en voorwaarden, kunnen aan veranderen onderhevig zijn. De informatie op deze website wordt bijna dagelijks aangevuld en bijgewerkt. Eventuele wijzigingen kunnen te alle tijde, met onmiddellijk ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Mobieltjesdokter zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteurs recht en anderen intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeven van deze website komt toe aan mobieltjesdokter.nl en wordt uitdrukkelijk voorbehouden.

MobieltjesDokter is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Mobieltjes Dokter niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website geplaatst op externe website.

MobieltjesDokter te Lelystad behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen/

Ons bezoekadres.
De Promesse 115
8232 VZ Lelystad

Telefoonnummer : 0320 711 380
Email : info@mobieltjesdokter.nl