iPad reparatie concept

Is uw iPad kapot? Laat een iPad reparatie uitvoeren bij MobieltjesDokter. We werken snel en deskundig én maken gebruik van originele onderdelen. In de meeste gevallen kunnen we uw toestel repareren terwijl u wacht. Profiteer van 15 jaar kennis en ervaring. Loop binnen bij ons reparatiecenter in Lelystad. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Of stuur uw iPad naar ons op. We repareren toestellen vanuit heel Nederland.

Hier wordt bij livegang het aanbod ingeladen

De meest voorkomende iPad reparaties

 • Scherm reparatie
 • Waterschade herstellen
 • Glas reparatie
 • Batterij of accu vervangen
 • Versleten homebutton of aan- en uitknop vervangen
 • Oplaadpoort repareren

iPad scherm vervangen

Een van de meest voorkomende problemen bij de iPad is een kapot scherm. Laat uw iPad scherm vervangen bij MobieltjesDokter. U bent van harte welkom in onze reparatiecenter in Lelystad. Woont u ver weg? Het is ook mogelijk om uw toestel per post naar ons toe te sturen. MobieltjesDokter werkt deskundig en voert de iPad reparatie snel uit. Bovendien maken we gebruik van originele onderdelen die uitvoerig door ons zijn getest.

De voordelen van een iPad reparatie bij MobieltjesDokter

 • Klaar terwijl u wacht
 • Originele onderdelen
 • Drie maanden garantie
 • Deskundige medewerkers
 • 15 jaar ervaring
 • Geen onderzoekskosten
 • Loop binnen zonder afspraak
 • Ook mogelijk om uw iPad op te sturen

Geen onderzoekskosten

Onze medewerkers zijn in de meeste gevallen in staat om snel een diagnose te stellen. Soms is het niet direct duidelijk wat precies de oorzaak van het probleem is. Dan is het noodzakelijk om uw iPad te onderzoeken. Dit duurt hooguit enkele minuten. Bij de MobieltjesDokter rekenen we geen onderzoekskosten. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Alle reparaties bij de MobieltjesDokter

Staat uw toestel niet in het overzicht? Wellicht kunnen we u alsnog helpen met de reparatie van uw iPad. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het repareren van toestellen, zoals een iPad, iPhone, Samsung, Huawei, Motorola, LG en meer. Zo kunt u ook bij ons terecht als u in het bezit bent van een minder bekend toestel of een ouder model. Neem hiervoor contact met ons op. Onze specialisten bespreken graag de reparatiemogelijkheden met u.

Kosten van een iPad reparatie

In het onderstaande overzicht vindt u de vanafprijs van verschillende iPad reparaties. Let op: de exacte kosten hangen af van uw toestel en het type reparatie.

ReparatiePrijs
Kapot iPhone scherm vervangenvanaf €49,50
iPhone accu vervangenvanaf €35,-
Kapotte iPhone luidsprekervanaf €45,-
iPhone software herstellenvanaf €35,-
iPhone camera (lens) reparatievanaf €49,50
iPhone waterschade reparatievanaf €39,75
Versleten iPhone homeknop vervangenvanaf €49,-
iPhone volume knop reparatievanaf €60,-
iPhone simkaartlezer reparatievanaf €69,50
iPhone oplaadingang reparatievanaf €49,-
iPhone aan/uit knop reparatievanaf €49,-
iPhone microfoon reparatievanaf €49,-
iPhone trilmotor vervangenvanaf €39,50
iPhone 3,5mm jack reparatievanaf €49,50
iPhone speaker reparatievanaf €45,-
iPhone behuizing reparatievanaf €24,-
iPhone moederbord reparatievanaf €99,-
iPhone simlock vrij makenvanaf €29,-

Bezoek ons reparatiecenter in Lelystad

U bent van harte welkom in ons reparatiecenter in Lelystad. Onze winkel is gunstig gelegen in het centrum van Lelystad. U mag binnenlopen zonder afspraak. Onze specialisten kunnen in de meeste gevallen direct een iPad reparatie uitvoeren.

Stuur uw defecte iPad op

Woont u niet in de buurt van Lelystad of vindt u het prettiger om uw iPad voor een reparatie op te sturen? Neem contact met ons op om uw toestel aan te melden. Wanneer we uw iPad ontvangen, zullen we hem zo snel mogelijk onderzoeken, repareren en terugsturen.

iPad reparaties op maat

De specialisten van MobieltjesDokter voeren iPad reparaties op maat uit. Dit betekent dat we niet volledig volgens standaard handelingen werken. We nemen graag de tijd om te onderzoeken wat er precies gerepareerd moet worden. De onderdelen worden op deskundige wijze hersteld of vervangen. Zo zorgen we ervoor dat u jarenlang plezier heeft van uw iPad. In de meeste gevallen repareren we uw iPad terwijl u wacht. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw toestel.

Garantie op alle iPad reparaties

Bij MobieltjesDokter ontvangt u altijd drie maanden garantie op uw iPad reparatie. Mocht het gerepareerde onderdeel binnen drie maanden kapot gaan, lossen we dit kosteloos voor u op. Zo bent u altijd verzekerd van een goed resultaat.

iPad reparatie door MobieltjesDokter

Heeft u vragen over onze werkwijze of over uw iPad reparatie? We staan u graag te woord. Bel ons via 0320 711 380 of stuur een mail naar info@mobieltjesdokter.nl. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Lelystad.