iPhone 11

 • Hardware

  • 199 €

  Volume

  Camera

  Accu

  • 99 €

  Overig

  • 49 €

 

Beeldscherm Reparatie

Wanneer u per ongeluk uw telefoon uit uw handen laat vallen is de kans groot dat de touchscreen display en/of intern beeldscherm van uw Apple iPhone 11 kapot gaat. Een gebarsten scherm is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen. Vooral met de dermate gunstige tarieven van MobieltjesDokter loont de vervanging zeker! Uw telefoon wordt met de grootste zorg behandeld zodat u net als voorheen er weer volledig gebruikt van kunt maken.

 • Drie maanden garantie
 • Klaar terwijl je wacht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iPhone 11 reparatie kapot? MobieltjesDokter helpt u graag

Laat u uw iPhone 11 vallen, dan is de kans groot dat het beeldscherm van uw telefoon hierdoor zal beschadigen. Het touchscreen beeldscherm van de iPhone 11 is namelijk wel van goede kwaliteit, maar ook erg kwetsbaar. Hierdoor kan het beeldscherm eenvoudig kapot vallen, zelfs als u het toestel op een zachte ondergrond laat vallen. Heeft u een iPhone met een kapot beeldscherm? Dan hoeft u geen nieuwe telefoon aan te schaffen, want MobieltjesDokter kan uw beeldscherm eenvoudig repareren met een iPhone 11 reparatie. Apple iPhone 11 reparatie Lelystad voeren wij uit in onze eigen repair center terwijl u er op kunt wachten.

iPhone 11 scherm vervangen of moederbord kapot

Of u nu een iPhone 11 in de witte uitvoering heeft, een iPhone 11 in het zwart heeft aangeschaft of een gouden model van de iPhone 11 in huis heeft: MobieltjesDokter kan alle uitvoeringen van de iPhone 11 met succes repareren.

Een professionele en volledige iPhone 11 reparatie

MobieltjesDokter heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw iPhone 11 op de juiste manier te repareren. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van iPhones, weten wij namelijk precies hoe uw iPhone 11 op een professionele wijze gerepareerd moet worden. En omdat MobieltjesDokter bovendien alle onderdelen voor de iPhone 11 in huis heeft, kunnen wij uw telefoon direct repareren bij aankomst in onze winkel in Lelystad.

Bekijk ook de overige iPhone reparaties. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere de reparatie van uw iPhone 8 PlusiPhone 6s PlusiPhone 7iPhone 6 Plus en iPhone X.