iPhone reparatie

Laat uw iPhone binnen 30 minuten repareren met garantie. De meeste iPhone reparaties kunnen wij uitvoeren terwijl u wacht. Ook kunt u het te repareren toestel opsturen vanuit heel Nederland. De reparatie van uw iPhone wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers. Kies hieronder het toestel dat u wilt laten repareren en bekijk de bijbehorende kosten.

De meest voorkomende iPhone reparaties

  • Kapot scherm vervangen
  • Reparatie van kapot touchscreen
  • Waterschade herstellen
  • Vervangen van kapotte accu
  • Versleten homebutton of aan- en uitknop vervangen
  • Loszittende oplaadpoort repareren

iPhone scherm reparatie

Versleten en kapotte schermen zijn een veel voorkomend probleem bij de iPhone. Laat dit zo snel mogelijk herstellen en kom langs in onze winkel. Ook is het mogelijk om uw iPhone voor een reparatie naar ons op te sturen. MobieltjesDokter repareert uw iPhone snel en met kwalitatief goede onderdelen die uitvoerig door ons zijn getest.

Geen diagnosekosten

Bij de MobieltjesDokter berekenen wij geen onderzoekskosten. Zo komt u nooit voor vervelende verassing te staan. Onze vakkundige medewerkers kunnen vaak direct een diagnose stellen en uw iPhone meteen repareren.

Reparatie van alle iPhone toestellen

Staat uw iPhone niet in de lijst met toestellen die wij regelmatig repareren? Wellicht kan de MobieltjesDokter toch wat voor u betekenen. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze medewerkers veel vakkennis hebben. Neem contact met ons op en onze specialisten zullen de reparatiemogelijkheden voor uw defecte smartphone bekijken.

Wat kost een iPhone reparatie?

De exacte kosten hangen af van uw toestel en het type reparatie. Hieronder de vanaf-prijs voor het repareren van verschillende iPhone-onderdelen.

ReparatiePrijs
Kapot iPhone scherm vervangenvanaf €49,50
iPhone accu vervangenvanaf €35,-
Kapotte iPhone luidsprekervanaf €45,-
iPhone software herstellenvanaf €35,-
iPhone camera (lens) reparatievanaf €49,50
iPhone waterschade reparatievanaf €39,75
Versleten iPhone homeknop vervangenvanaf €49,-
iPhone volume knop reparatievanaf €60,-
iPhone simkaartlezer reparatievanaf €69,50
iPhone oplaadingang reparatievanaf €49,-
iPhone aan/uit knop reparatievanaf €49,-
iPhone microfoon reparatievanaf €49,-
iPhone trilmotor vervangenvanaf €39,50
iPhone 3,5mm jack reparatievanaf €49,50
iPhone speaker reparatievanaf €45,-
iPhone behuizing reparatievanaf €24,-
iPhone moederbord reparatievanaf €99,-
iPhone simlock vrij makenvanaf €29,-

Bezoek ons reparatiecenter

Om gebruik te maken van onze reparatiediensten, kunt u een bezoek brengen aan ons reparatiecenter in Lelystad. Hier wordt onderzocht wat er gerepareerd dient te worden aan uw toestel, om de reparatie vervolgens direct uit te voeren. Ook zonder afspraak kunnen wij u vaak meteen van dienst zijn. Woont u verder weg, dan is het tevens mogelijk om uw toestel per post naar ons toe te sturen. Wij repareren iPhone toestellen uit heel Nederland.

Reparatie van iPhone op maat

MobieltjesDokter voert alle reparaties voor iPhone telefoons op maat uit. Dit betekent dat uw toestel niet wordt gerepareerd volgens standaard handelingen, maar dat er specifiek wordt onderzocht wat er gerepareerd dient te worden aan uw toestel. Deze onderdelen worden vervolgens op professionele wijze hersteld en vervangen, zodat u weer vele jaren plezier kunt hebben van uw toestel. Omdat vrijwel alle reparaties van MobieltjesDokter binnen een half uur worden uitgevoerd, bent u uw toestel slechts enkele minuten kwijt tijdens de reparatie.

Garantie op reparaties

Bij MobieltjesDokter heeft u standaard drie maanden garantie op uw iPhone reparatie. Zo bent u verzekerd van een goed resultaat. Mocht er binnen de drie maanden iets mis zijn met het gerepareerde onderdeel, dan lossen wij dit kosteloos voor u op.

Stuur uw kapotte iPhone op

Vindt u het eenvoudiger om uw telefoon voor een reparatie op te sturen? Meld uw telefoon dan eenvoudig aan via onderstaande knop. Uw telefoon wordt bij aankomst zo snel mogelijk onderzocht en gerepareerd. Vervolgens sturen wij uw iPhone zo spoedig mogelijk weer terug. U kunt ook een afspraak maken in onze winkel.

iPhone reparatie door Mobieltjesdokter

Heeft u vragen over uw iPhone reparatie of over de werkwijze van MobieltjesDokter? Neem dan contact met ons op via 0320 711 380 of per e-mail via info@mobieltjesdokter.nl. U kunt natuurlijk ook altijd onze winkel in Lelystad binnenlopen voor advies.