Nokia reparatie

MobieltjesDokter heeft veel ervaring met het repareren van defecte Nokia telefoons. In onze winkel repareren wij Nokia toestellen uit heel Nederland. Heeft u schade aan uw telefoon? Kom voor een reparatie langs in onze winkel of stuur uw toestel op via de post. De reparatie van uw Nokia-toestel wordt uitgevoerd door vakkundige reparateurs, die hiervoor zoveel mogelijk originele Nokia onderdelen gebruiken. Kies hieronder het Nokia toestel dat u door MobieltjesDokter wilt laten repareren, voor een indicatie van de kosten.

De meest voorkomende Nokia reparaties

  • Defect of beschadigd beeldscherm
  • Defecte of slecht werkende accu
  • Softwareproblemen
  • Loszittende oplaadpoort

Omdat deze defecten vaak voorkomen bij Nokia toestellen heeft MobieltjesDokter veel ervaring met het repareren van deze defecten. Gaat de batterij van uw Nokia telefoon bijvoorbeeld niet meer zo lang mee als toen het toestel nog in nieuwstaat was? Laat de batterij dan vervangen bij MobieltjesDokter; hierdoor gaat de Nokia weer net zo lang mee als in zijn eerste dagen.

Geen onderzoekskosten

Bij MobieltjesDokter berekenen wij geen diagnosekosten wanneer u uw Nokia toestel laat repareren. Zo kunnen wij de kosten van de reparatie van uw Nokia telefoon laag houden.

Reparatie van alle Nokia toestellen

Staat uw toestel niet in de lijst? Wellicht kan de MobieltjesDokter u toch helpen met het herstellen van uw smartphone. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze medewerkers veel vakkennis hebben over mobiele telefoons en tablets, op het gebied van zowel software als hardware. Heeft u een minder bekend of ouder Nokia-toestel? Neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk kunnen kijken of dit te repareren valt.

Wat kost een Nokia reparatie?

De exacte kosten hangen af van uw toestel en het type reparatie. Hieronder vindt u de vanaf-prijs voor het repareren van verschillende Nokia-onderdelen.

ReparatiePrijs
Nokia beeldscherm reparatievanaf €49,95
Nokia accu reparatievanaf €11,90
Nokia luidspreker reparatievanaf €45,-
Nokia software herstellenvanaf €35,-
Nokia camera reparatievanaf €49,50
Nokia waterschade reparatievanaf €39,75
Nokia homeknop reparerenvanaf €49,-
Nokia volume knop reparatievanaf €60,-
Nokia simkaartlezer reparatievanaf €49,-
Nokia oplaadingang reparatievanaf €49,-
Nokia aan/uit knop reparatievanaf €49,-
Nokia microfoon reparatievanaf €49,-
Nokia trilmotor reparatievanaf €49,50
Nokia 3,5mm jack reparatievanaf €49,50
Nokia speaker reparatievanaf €45,-
Nokia behuizing reparatievanaf €19,50
Nokia moederbord reparatievanaf €99,-
Nokia simlock vrij makenvanaf €15,-

Bezoek ons reparatiecenter

Om gebruik te maken van onze reparatiediensten, kunt u een bezoek brengen aan ons reparatiecenter in Lelystad. Wij onderzoeken de eventuele schade aan uw toestel en indien gewenst, voeren we de reparatie direct uit. Ook zonder afspraak kunnen wij u vaak meteen helpen. Woont u verder weg, stuur uw toestel per post naar ons toe. Wij repareren Nokia-toestellen uit heel Nederland.

Maatwerk

MobieltjesDokter voert alle reparaties voor Nokia telefoons op maat uit. Dit betekent dat uw toestel niet wordt gerepareerd volgens standaard handelingen, maar dat er specifiek wordt onderzocht wat er gerepareerd dient te worden aan uw toestel. Deze onderdelen worden vervolgens op professionele wijze gerepareerd en vervangen, zodat u weer vele jaren plezier kunt hebben van uw toestel. Omdat bijna alle reparaties van MobieltjesDokter binnen 30 minuten worden uitgevoerd, bent u uw toestel slechts voor korte tijd kwijt tijdens de reparatie.

Garantie

MobieltjesDokter biedt u standaard drie maanden garantie op de reparatie van uw Nokia-toestel. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Mocht er binnen de drie maanden iets mis zijn met het gerepareerde onderdeel, dan lossen wij dit kosteloos voor u op.

Contactgegevens MobieltjesDokter

Heeft u vragen over uw Nokia reparatie of over de werkwijze van MobieltjesDokter? Neem contact met ons op via 0320 711 380 of per e-mail via info@mobieltjesdokter.nl. U kunt natuurlijk ook altijd onze winkel in Lelystad binnenlopen voor advies.