OnePlus 3T

 • Hardware

  • 199 €
  • 79.5 €
  • 59.5 €
  • 99 €

  Volume

  • 59.5 €

  Accu

  • 69.5 €
  • 79.5 €

  Overig

  • 49 €
  • 49 €

Beeldscherm Reparatie

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het beeldscherm van uw OnePlus ThreeT nu gebarsten, gescheurd of op een andere manier beschadigd? Dan heeft u geen nieuwe telefoon nodig, maar kunt u gewoon uw telefoon laten repareren bij MobieltjesDokter. MobieltjesDokter is gespecialiseerd in het uitvoeren van een professionele en nauwkeurige beeldscherm reparatie, waardoor u niets meer ziet van de eventuele schade aan uw OnePlus ThreeT.

Als u uw telefoon naar MobieltjesDokter brengt voor een beeldscherm reparatie, kunnen er diverse reparaties uitgevoerd worden. Ten eerste kan de LCD van uw ONEPLUS Three T 3 vervangen worden, maar daarnaast is het ook mogelijk om het touchscreen van uw telefoon of het frame van uw beeldscherm te vervangen. En is uw beeldscherm echt helemaal kapot door een val of door slijtage? Dan kunnen ook alle drie de beeldscherm reparaties uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat uw toestel weer als nieuw is.

 • Drie maanden garantie
 • Klaar terwijl je wacht

Software Herstellen

Als uw ONEPLUS THREE T niet meer naar behoren werkt, kan dit te maken hebben met defecte software op uw toestel. Veel mensen denken dat een toestel met defecte software niet meer bruikbaar is en dat dit toestel direct weggegooid dient te worden, maar ook defecte software kan gerepareerd worden door MobieltjesDokter. Brengt u uw toestel naar MobieltjesDokter voor een software reparatie, dan kunt u uw gloednieuwe toestel dezelfde dag nog mee naar huis nemen.

Als de professionals van MobieltjesDokter een software reparatie uitvoeren, wordt er eerst gekeken welke software defect is. Vervolgens wordt onderzocht waar dit defect door wordt veroorzaakt en hoe het defect opgelost kan worden met een software reparatie, zodat er een gerichte en effectieve reparatie uitgevoerd kan worden. En omdat de professionals van MobieltjesDokter vele jaren ervaring hebben, kunnen zij erg snel werken en kunt u uw nieuwe telefoon dezelfde dag nog mee naar huis nemen.

 • Drie maanden garantie
 • Klaar terwijl je wacht

Volume Knop Reparatie

Kunt u het gewenste volume van uw ONEPLUS THREE T niet meer bedienen voor een defecte volumeknop? Los dit probleem dan eenvoudig op door uw toestel naar MobieltjesDokter te brengen voor een volumeknop reparatie. Het is niet nodig om het volume van uw toestel steeds handmatig te bedienen, steeds op hetzelfde niveau te laten staan of om een nieuw toestel aan te schaffen, want MobieltjesDokter kan de volumeknop van uw ONEPLUS THREE T eenvoudig repareren.

Het repareren van een defecte volumeknop bij een volumeknop reparatie, doet MobieltjesDokter door een nieuwe volumeknop van de originele fabrikant in uw toestel te monteren. De oude volumeknop wordt weggegooid, waardoor uw toestel direct weer gebruikt kan worden en het probleem met de defecte volumeknop opgelost is. En omdat de reparatie snel uitgevoerd kan worden, kunt u uw toestel dezelfde dag nog mee naar huis nemen na de volumeknop reparatie.

 • Drie maanden garantie
 • Klaar terwijl je wacht

Simkaartlezer Reparatie

Door het gebruiken van een simkaart adapter om uw nano of micro simkaart te vergroten naar standaard formaat, kan het gebeuren dat er één of meer pinnen van de simkaartlezer in uw OnePlus Three T beschadigd raken of afbreken. Ook door een harde val of vocht kunnen functies van de simkaartlezer uitvallen. Een simkaartlezer is meestal te vervangen en zodoende is het niet nodig om een nieuw toestel te kopen. Vooral met de dermate gunstige tarieven van MobieltjesDokter loont de vervanging zeker! Uw telefoon wordt met de grootste zorg behandeld zodat u net als voorheen er weer volledig gebruikt van kunt maken.

 • Drie maanden garantie

Batterij / Accu Vervangen

Met alle opties op uw OnePlus Three T vraagt u heel wat uithoudingsvermogen van de accu en is deze vaak snel leeg, raakt deze op den duur defect of dient u vaak op te laden. Ook als u regelmatig niet in de gelegenheid bent om op te laden is een extra accu een uitkomst voor u. Met deze OnePlus Three T batterij is uw telefoon weer helemaal in ‘topconditie’! Origineel door de fabrikant geleverde batterijen garanderen een optimale levensduur en vormen geen gevaar of risico voor uw telefoon.

 • Drie maanden garantie
 • Klaar terwijl je wacht

Defect beeldscherm? Wacht niet te lang met uw OnePlus Three T reparatie

Als u uw telefoon heeft laten vallen, kan het voorkomen dat het beeldscherm van uw OnePlus Three T toestel gebarsten is. Het beeldscherm van de OnePlus Three T is namelijk vrij kwetsbaar, waardoor deze door harde stoten of klappen eenvoudig kan barsten of breken. Heeft u uw toestel laten vallen? Kies dan voor een OnePlus Three T reparatie.

Het belang van een OnePlus Three T reparatie

Veel mensen blijven lang rondlopen met hun defecte beeldscherm, maar in feite is dit niet verstandig. Doet u niets aan het defecte beeldscherm van uw OnePlus Three T, dan kunnen de barsten of scheuren in uw beeldscherm eenvoudig erger worden. Dit kan betekenen dat uw toestel na een tijdje niet meer te repareren is, simpelweg omdat u te lang heeft gewacht met uw OnePlus Three T reparatie. Om te voorkomen dat uw een nieuw toestel aan dient te schaffen, wordt dan ook aangeraden om niet te lang te wachten met uw OnePlus Three T reparatie.

Een OnePlus Three T reparatie bij MobieltjesDokter

MobieltjesDokter heeft alle onderdelen in huis om het beeldscherm van uw OnePlus Three T direct te repareren. Zo maken onze specialisten niet alleen gebruik van nieuwe beeldschermen met een standaard frame, maar hebben wij tevens een verzameling van beeldschermen met een wit frame voor de OnePlus Three T.