Samsung Galaxy Note 4

U kunt erop rekenen dat Samsung nieuwe en geavanceerde gadgets op de markt brengt.

Zelfs voordat de hype rondom de Samsung Galaxy Note 3 was verdwenen werd er al bekend gemaakt dat Samsung bezig is met een nieuw toestel, namelijk de Samsung Galaxy Note 4.Ondanks dat het toestel nog niet is uitgebracht creëert het veel populariteit en vragen in de online gemeenschap.De Accudeksel zal net als zijn voorganger beschikken over een kunstleren accudeksel.
Over de afgelopen jaren heeft Samsung een rage gecreëerd rondom de grootte van het scherm van hun toestellen.De Samsung Galaxy Note 3 had een scherm van 13,5cm met een hoge resolutie, wat ideaal was om games en films af te spelen.Samsung is nu een stap verder gegaan door een nog groter scherm te creëren, er wordt gespeculeerd dat het scherm van de Samsung Galaxy  Note 4 rond de 15cm zal komen te liggen.

Het bedrijf is van plan om een super Amoled scherm met een QHD-resolutie  van 2560×1440 Pixels  uit te brengen.Met deze resolutie ogen foto’s en video’s haarscherp!Het beeld krijgt ook een multiwindow functie waarmee u op meerdere apps/tabbladen tegelijk actief kunt zijn.

Tijd is van essentieel belang als je het wilt maken in het leven. De genieën achter deze moderne gadget begrijpen dit feit goed en dat is waardoor ze slim hebben gewerkt om een ​​64-bit processor die op een aangepaste Quad core in de Samsung Galaxy Note 4 loopt.

Dit maakt het een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is  naar  een technologisch onderlegde gadget dat een breed scala aan taken kan uitvoeren en dat allemaal op hetzelfde moment. De functionarissen van het bedrijf beloven om meer geavanceerde gadgets uit te brengen die een hogere verwerkingssnelheid krijgen en die zijn speciaal aangepast zodat het meer als de doelgroep verwachtingen zal moeten bieden. Het toestel heeft 32 GB aan opslaggeheugen (uitbreidbaar naar max 128GB)  en 3GB werkgeheugen.

Iedereen houdt van een gadget die hoge kwaliteit video’s en foto’s kan nemen op verschillende hoeken en in elke omgeving. Samsung Note 4’s ingenieurs hebben een 16 megapixel slanke camera in  gedachten. Dat is niet alles: het wordt ondersteund door de optische beeldstabiliseringstechnologie die zeer effectief is in het vastleggen van hoge precisie afbeeldingen. Niemand zal in staat zijn om duidelijke foto’s van elke doelgroep te nemen van meters afstand, met behulp van de buitengewoon hoge zoomfuncties. De voorcamera heeft een resolutie van 3.7 pixels.

Er word ook gespeculeerd dat het toestel 100% waterdicht zal zijn. Dit is een ander belangrijk aspect dat wordt verwacht van deze nieuwe gadget een hogere cutting edge in de markt gaat geven. De Samsung Galaxy Note 4 zal een hogere waterdichtheid geven dan elke andere elektronische gadget op de markt als het in staat zal zijn om een splash of twee te incasseren zonder defect te raken.

De Samsung Galaxy Note 4 zal vanaf begin oktober verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt vanaf €795-€850 met zowel de zwarte versie als de witte versie.

Vanaf begin oktober kunt u de Note 4 al bestellen bij MobieltjesDokter!